GLOBAL CO - онлайн магазин за мобилни телефони, мобилни компютри и аксесоари
Начало » Online Магазин » Връщане и замяна
  Катaлог
Smart
iPad Pro 9.7 iPad Pro 12.9
MacBook
Apple Watch 2016
Apple Watch
Bose
FireFlies
Marshall
  Търсене
 
  Информация
За нас
Условия за ползване
Плащане и доставка
Покупка на кредит
Връщане и замяна
За контакти
02 963 12 00
телефон за информацияВръщане и замяна

Вие като потребител имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоката в случай , че те НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана цялостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, от ремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
Ако след покупка и употреба на стока, закупена от Арт Мобайл ООД вие прецените, че стоката вече не отговаря на вашите нужди и очаквания, съществува възможност да ви я изкупим обратно като ще бъдат одържани минимум 10% от цената или повече по преценка на Арт Мобайл ООД.

Арт Мобайл ООД си запазва правото да откаже приемане на ползвана стока по свое усмотрение независимо от датата на нейното закупуване.

Предлагаме възможност за замяна /бартер/, като условията на всяка конкретна замяна ще се договарят конкретно, а Арт Мобайл ООД си запазва правото по свое усмотрение да откаже замяната.

 Продължи 
   
Copyright © 2018 Global Co.