GLOBAL CO - онлайн магазин за мобилни телефони, мобилни компютри и аксесоари
Начало » Online Магазин » За нас
  Катaлог
Smart
iPad Pro 9.7 iPad Pro 12.9
MacBook
Apple Watch 2016
Apple Watch
Bose
FireFlies
Marshall
  Търсене
 
  Информация
За нас
Условия за ползване
Плащане и доставка
Покупка на кредит
Връщане и замяна
За контакти
02 963 12 00
телефон за информацияЗа нас

 

От шестнайсет години една компания е посветена в разпространението на актуална селекция от последните поколения мобилни продукти и технологии, отговарящи на най-високите критерии за качество и надеждност.

Клиентите на тази компания знаят, че избирайки я за партньор, получават директен достъп до най-новите и качествени мобилни телефони, ултрапреносими компютри и други високотехнологични продукти, които световния пазар може да предложи към момента.

Тази компания работи само с най-добрите и утвърдени производители, което и позволява да гарантира, че всеки един продукт е функционално и естетически издържан, внимателно тестван и окомплектован, за да отговаря на Вашите високи очаквания за качество, надеждност и естетика.

Тази компания е лидер не само в предлагането на високотехнологични продукти, но е известна и с ненадминатия си индивидуален подход и обслужване. Като клиент на тази компания Вие разполагате с персонален консултант, който ще Ви окаже компетентно съдействие при ориентацията Ви в света на технологиите. Вашият персонален консултант знае отговора на всеки въпрос свързан с различните продукти и техните характеристики и особености, с начините на заплащане и доставка, гаранцията, обслужването, фактурирането и т.н.

Персоналните консултанти знаят и отчитат всичко, което Ви интересува, и следят историята на покупките от всеки отделен клиент, което позволява да предлагат решения, съобразени с Вашите вкусове.

Ние нарекохме тази компания Global Co. и много от динамичните и проспериращи личности на България вече ни познават.

Ще се радваме да се запознаем и с Вас.

 Продължи 
   
Copyright © 2018 Global Co.